INDUSTRIAL ACCESS SA - Rent and sale:JLG - Aerial working platforms; GEDA - Lifts, platforms, hoists and Rubbish Chutes, Mobile Aerial Working Platforms - Nifty Lift,Aerial platform - LIONLIFT,Rough terrain forklift trucks - MAST EXPLORER,Mobile Access Tower Systems - Instantupright,Scaffoldings & FrameWork System - FERMAR,Mini crawler - UNIC CRANES,Power Generators - ATLAS COPCO,Portable Air Compressors - ATLAS COPCO,Portable Pumps - GODWIN PUMPS,Powerwashers - BRENDON,Lighting Tower - Towerlight,Transportable Fuel Dispensers,Engine Driven Welders - GENSET.

en ro

ARI

ERA

ARA

IPAF

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA pe 2013

click here for download

Industrial Access SA

Phone: +40 21 313 02 00
Fax: +40 21 313 02 22
Call center: +40 788 NACELA

Industrial Access - Contact Form

Press release - 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA

Compania romaneasca de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime Industrial Access, a fost desemnata, in cadrul competitiei International Awards for Powered Access (IAPA - 2013) – desfasurata in acest an in Miami (SUA), “Cea mai buna companie de inchirieri a anului”. Organizat pentru prima data in afara Europei, concursul este o recunoastere a celor mai bune practici si a excelentei in industria de acces si evalueaza anual cei mai importanti jucatori din domeniu la nivel mondial.

IAPA - 2013

In desemnarea castigatorilor, evaluarea membrilor juriului tine cont de capacitatea concurentilor de a se adapta la conditiile de piata, de ingeniozitatea metodelor folosite, de efectul acestora, de impactul lor social, economic sau asupra mediului inconjurator.
Premiul vine ca o recunoastere a faptului ca am reusit sa facem lucruri noi, la un nivel de calitate peste medie, inaintea unor companii foarte mari la nivel global, cu un nivel de eficienta ridicat, peste companii din regiunea noastra sau in general, la nivel european sau international”, apreciaza Stefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access.Metodele pe care le-am folosit, instrumentele si abordarea noastra nu numai ca au reusit sa propulseze si sa ne mentina compania in pozitia de lider de piata in regiunea Balcanilor, dar ne-au permis obtinerea unor rezultate impresionante raportate la mediul economic regional”, a mai adaugat acesta.
Pe langa premiul obtinut la editia din acest an a Premiilor IAPA, Industrial Access a ajuns in finala si la categoria “Contributie pentru siguranta lucrului la inaltime” datorita demersurilor facute in 2012 pentru introducerea meseriei de “Operator nacele” in Codul Ocupatiilor din Romania (COR).

28/01/2016 2016 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced28 January   The shortlist for this year’s International Awar ... Details
18/03/2014 2014-European Rental Awards shortlists announced
European Rental Awards shortlists announced18 Mar 2014The judging panel has chosen the shortlisted c ... Details
06/02/2014 2014 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced06 Feb 2014The IAPA 2014 judging panel: George Landsberg, Goscor Hi-Reach; ... Details
01/07/2013 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA
2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA C ... Details
26/04/2012 Industrial Access machines contributed to the preparation of National Arena Stadium for the UEFA Europe League 2012 final
Bucharest, 26 April, 2012 Industrial Access took a direct part into the process of the preparat ... Details
04/04/2012 Industrial Access, liderul pieţei din România în domeniul inchirierii de echipamente de lucru la înălţime, anunţă prezenţa în flota sa de 800 de utilaje a primei nacele JLG „Made in Romania”, prin modelul 510 AJ.
  Details
17/02/2012 JLG, lider mondial în echipamente de construcţii, îşi mută producţia europeană de nacele la Mediaş
Bucureşti, 17 februarie 2012 – JLG Industries, Inc., companie aparţinând grupului Oshk ... Details
13/02/2012 Industrial Access gets ready for the opening of the first accredited IPAF centre in Romania and the Balkans
Bucuresti, 13th of February, 2012 – In its pursuit for the opening of the first International ... Details
10/01/2012 Industrial Access brings to Romania the largest self- propelled telescopic boom lift in the world: JLG1500SJ
Industrial Access Romania, the leader of the Romanian market for mobile elevating working platforms ... Details
19/12/2011 Industrial Access lanseaza Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului
Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in dome ... Details
09/09/2011 Industrial Access lanseaza Proiectul de solutii sustenabile pentru securitatea muncii in domeniul utilajelor la inaltime
Compania Industrial Access România, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platform ... Details
24/06/2011 Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa
Compania romaneasca Industrial Access a fost aleasa castigatoarea  sectiunii “Small Renta ... Details
02/02/2011 Finalists of the International Awards for Powered Access 2011
Finalists of the International Awards for Powered Access 2011The finalists for the International Awa ... Details
13/12/2007 First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sector
First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sect ... Details
18/04/2007 Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.
Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specia ... Details

Press Room - INDUSTRIAL ACCESS SA