INDUSTRIAL ACCESS SA - Rent and sale:JLG - Aerial working platforms; GEDA - Lifts, platforms, hoists and Rubbish Chutes, Mobile Aerial Working Platforms - Nifty Lift,Aerial platform - LIONLIFT,Rough terrain forklift trucks - MAST EXPLORER,Mobile Access Tower Systems - Instantupright,Scaffoldings & FrameWork System - FERMAR,Mini crawler - UNIC CRANES,Power Generators - ATLAS COPCO,Portable Air Compressors - ATLAS COPCO,Portable Pumps - GODWIN PUMPS,Powerwashers - BRENDON,Lighting Tower - Towerlight,Transportable Fuel Dispensers,Engine Driven Welders - GENSET.

en ro

ARI

ERA

ARA

IPAF

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA pe 2013

click here for download

Industrial Access SA

Phone: +40 21 313 02 00
Fax: +40 21 313 02 22
Call center: +40 788 NACELA

Industrial Access - Contact Form

Press release - Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.

Echipamentele si utilajele JLG - calitative, fiabile si care contin tehnologie de inalta performanta – sunt prezente in oferta Industrial Access din anul 2005. Evolutia spectaculoasa a vanzarilor si inchirierilor acestor echipamente si utilaje au oferit managementului companiei cerititudinea ca piata din domeniu s-a maturizat si ca este deja orientata spre calitate si profesionalism. Astfel, compania Industrial Access a dezvoltat colaboararea cu JLG Industries si acum ofera pe piata romaneasca toate produsele si utilajele destinate accesului si lucrului la inaltime fabricate de acest producator in Europa si SUA.

Prin lansarea noului web site punem la dispozitia companiilor interesate toata gama de utilaje si echipamente JLG pentru acces si lucru la inaltime, oferindu-le toate informatiile necesare si posibilitatea de a le achizitiona sau inchiria. De asemenea, raspundem cerintelor companiilor interesate de achizitionarea echipamentelor si utilajelor reconditionate. Suntem convinsi ca oricare jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc) va alege solutia profesionala – Industrial Access - pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime. Noul web site ne va permite sa raspundem mai prompt si cu inalt profesionalism necesitatilor crescande si din ce in ce mai exigente de pe piata specifica” a declarat Stefanita Ponea , director general al companiei Industrial Access.

In sectiunile speciale destinate echipamentelor si utilajelor, atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere, sunt prezentate principalele caracteristici ale acestora si brosuri generale cu date tehnice specifice. Totul este astfel realizat incat sa ofere o rapida si completa informare .

Pentru mai multe informatii accesati sectiunile web site-ului!

Industrial Access SRL este una din primele trei companii de pe piata de acces si lucru la inaltime din Romania (vanzari, service post vanzare, servicii de inchiriere si finantare pentru piata specifica din Romania).
Certificata ISO 9001:2000 din 2005 de catre DNV, Industrial Access ofera solutii la cheie in domeniul accesului si lucrului la inaltime - importul, furnizarea, vanzarea, serviciile si activitatile post-vanzare conexe (garantie, piese de schimb originale, post-garantie, etc), finantarea proiectului, buy back, consultanta tehnica si finaciara si alte servicii conexe.

Contact:
Industrial Access SRL
Bogdan Preda
Trade Manager
Fax: +40 21 3513759
E-mail: bpreda@industrialaccess.ro

28/01/2016 2016 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced28 January   The shortlist for this year’s International Awar ... Details
18/03/2014 2014-European Rental Awards shortlists announced
European Rental Awards shortlists announced18 Mar 2014The judging panel has chosen the shortlisted c ... Details
06/02/2014 2014 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced06 Feb 2014The IAPA 2014 judging panel: George Landsberg, Goscor Hi-Reach; ... Details
01/07/2013 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA
2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA C ... Details
26/04/2012 Industrial Access machines contributed to the preparation of National Arena Stadium for the UEFA Europe League 2012 final
Bucharest, 26 April, 2012 Industrial Access took a direct part into the process of the preparat ... Details
04/04/2012 Industrial Access, liderul pieţei din România în domeniul inchirierii de echipamente de lucru la înălţime, anunţă prezenţa în flota sa de 800 de utilaje a primei nacele JLG „Made in Romania”, prin modelul 510 AJ.
  Details
17/02/2012 JLG, lider mondial în echipamente de construcţii, îşi mută producţia europeană de nacele la Mediaş
Bucureşti, 17 februarie 2012 – JLG Industries, Inc., companie aparţinând grupului Oshk ... Details
13/02/2012 Industrial Access gets ready for the opening of the first accredited IPAF centre in Romania and the Balkans
Bucuresti, 13th of February, 2012 – In its pursuit for the opening of the first International ... Details
10/01/2012 Industrial Access brings to Romania the largest self- propelled telescopic boom lift in the world: JLG1500SJ
Industrial Access Romania, the leader of the Romanian market for mobile elevating working platforms ... Details
19/12/2011 Industrial Access lanseaza Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului
Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in dome ... Details
09/09/2011 Industrial Access lanseaza Proiectul de solutii sustenabile pentru securitatea muncii in domeniul utilajelor la inaltime
Compania Industrial Access România, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platform ... Details
24/06/2011 Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa
Compania romaneasca Industrial Access a fost aleasa castigatoarea  sectiunii “Small Renta ... Details
02/02/2011 Finalists of the International Awards for Powered Access 2011
Finalists of the International Awards for Powered Access 2011The finalists for the International Awa ... Details
13/12/2007 First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sector
First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sect ... Details
18/04/2007 Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.

Press Room - INDUSTRIAL ACCESS SA