INDUSTRIAL ACCESS SA - Rent and sale:JLG - Aerial working platforms; GEDA - Lifts, platforms, hoists and Rubbish Chutes, Mobile Aerial Working Platforms - Nifty Lift,Aerial platform - LIONLIFT,Rough terrain forklift trucks - MAST EXPLORER,Mobile Access Tower Systems - Instantupright,Scaffoldings & FrameWork System - FERMAR,Mini crawler - UNIC CRANES,Power Generators - ATLAS COPCO,Portable Air Compressors - ATLAS COPCO,Portable Pumps - GODWIN PUMPS,Powerwashers - BRENDON,Lighting Tower - Towerlight,Transportable Fuel Dispensers,Engine Driven Welders - GENSET.

en ro

ARI

ERA

ARA

IPAF

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA pe 2013

click here for download

Industrial Access SA

Phone: +40 21 313 02 00
Fax: +40 21 313 02 22
Call center: +40 788 NACELA

Industrial Access - Contact Form

Press release - Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa

Compania romaneasca Industrial Access a fost aleasa castigatoarea  sectiunii “Small Rental Company of the Year” (cu o cifra de afaceri  sub 15 milioane euro), a galei European Rental Awards 2011.

Bucuresti,  16 iunie – Dupa nominalizarea obtinuta in luna ianuarie in cadrul International Awards for Powered Access 2011 (IAPA), eforturile de dezvoltare ale companiei romanesti de inchirieri de utilaje Industrial Access sunt rasplatite prin castigarea premiului “Small Rental Company of the Year”, acordat companiilor cu o cifra de afaceri sub 15 milioane euro, in cadrul competitiei European Rental Awards 2011.

Decernarea premiilor a coincis cu evenimentul International Rental Exhibition (IRE) si intrunirea anuala a European Rental Association (ERA), acestea desfasurandu-se in perioada 07 – 09 iunie la Amsterdam.

Juriul a fost compus din lideri la nivel mondial ai industriei de utilaje: Paul Burger (Board Director, Hitachi Construction Machinery Europe), Gérard Déprez (President, European Rental Association), Vesa Koivula (President/CEO, Cramo), Hendrik-Jan Molenaar (CEO, Workx), Murray Pollok (Editor, International Rental News).
"Industrial Access este un pionier al industriei de profil, un jucator vizionar, o companie profesionista foarte puternic motivata sa furnizeze servicii la inchiriere la un standard inalt”, au apreciat membrii juriului.
Premiul obtinut de Industrial Access arata ca performantele sale s-au diferentiat de media europeana, confirmand ca eforturile organizatiei de a se adapta la schimbare, increderea in valori solide si o viziune sustenabila pe termen mediu si lung au un impact important atat asupra companiei cat si asupra pietei, la nivel european.

In 2010 Industrial Access a reusit sa-si eficientizeze operatiunile, concentrandu-si eforturile in patru directii majore: optimizare flota (vanzari si achizitii utilaje pe proiect), optimizare costuri (cheltuieli personal, asigurari, etc.), politica de preturi flexibila, investii in dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Ne mandrim ca am adus prestigiosul premiu in Romania si speram ca pe viitor si alte firme din Romania sa reuseasca sa aduca astfel de confirmari pentru mediul romanesc de afaceri,” a declarat Stefan Ponea, CEO & Managing Partner al Industrial Access.

Despre Industrial Access Romania

Cu o cota de piata de 23% in anul 2009, compania Industrial Access România este liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din România (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc). Organizatia ofera solutii la cheie care garanteaza succesul oricarui proiect si eficientizarea la maxim a costurilor pentru clientii sai. Eforturile companiei se concentreaza spre a oferi exact solutiile de care are nevoie clientul, atunci când are nevoie si strict pentru perioada de timp cat are nevoie.

Balkan Accession Fund (BAF), actionarul majoritar al companiei, este un fond de investitii regional, in valoare de 110 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunitatile de investitii generate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 2007, dar si pentru a investi, selectiv, in alte tari din regiunea balcanica. Investitorii principali ai fondului sunt Fondul Romano-American pentru Investitii (RAEF), Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Societatea Germana de Investitii si Dezvoltare (DEG), Compania Olandeza de Finantarea Dezvoltarii (FMO) si Banca de Comert si Dezvoltare din Regiunea Marii Negre (BSTDB).

Pentru  mai multe  informatii despre Industrial Access va rugam accesati site-ul www.industrialaccess.ro sau  va rugam sa ne contactati la office@industrialaccess.ro, telefon +40 31 405 68 00.

28/01/2016 2016 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced28 January   The shortlist for this year’s International Awar ... Details
18/03/2014 2014-European Rental Awards shortlists announced
European Rental Awards shortlists announced18 Mar 2014The judging panel has chosen the shortlisted c ... Details
06/02/2014 2014 - IAPA shortlist announced
IAPA shortlist announced06 Feb 2014The IAPA 2014 judging panel: George Landsberg, Goscor Hi-Reach; ... Details
01/07/2013 2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA
2013 - Industrial Access a fost desemnata cea mai buna companie din lume in cadrul Premiilor IAPA C ... Details
26/04/2012 Industrial Access machines contributed to the preparation of National Arena Stadium for the UEFA Europe League 2012 final
Bucharest, 26 April, 2012 Industrial Access took a direct part into the process of the preparat ... Details
04/04/2012 Industrial Access, liderul pieţei din România în domeniul inchirierii de echipamente de lucru la înălţime, anunţă prezenţa în flota sa de 800 de utilaje a primei nacele JLG „Made in Romania”, prin modelul 510 AJ.
  Details
17/02/2012 JLG, lider mondial în echipamente de construcţii, îşi mută producţia europeană de nacele la Mediaş
Bucureşti, 17 februarie 2012 – JLG Industries, Inc., companie aparţinând grupului Oshk ... Details
13/02/2012 Industrial Access gets ready for the opening of the first accredited IPAF centre in Romania and the Balkans
Bucuresti, 13th of February, 2012 – In its pursuit for the opening of the first International ... Details
10/01/2012 Industrial Access brings to Romania the largest self- propelled telescopic boom lift in the world: JLG1500SJ
Industrial Access Romania, the leader of the Romanian market for mobile elevating working platforms ... Details
19/12/2011 Industrial Access lanseaza Provocarea lui Mos Craciun: Masini care vor construi orasele viitorului
Bucuresti, 19 decembrie, 2011 – Industrial Access, companie lider pe piata din Romania in dome ... Details
09/09/2011 Industrial Access lanseaza Proiectul de solutii sustenabile pentru securitatea muncii in domeniul utilajelor la inaltime
Compania Industrial Access România, liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platform ... Details
24/06/2011 Industrial Access SA, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa
02/02/2011 Finalists of the International Awards for Powered Access 2011
Finalists of the International Awards for Powered Access 2011The finalists for the International Awa ... Details
13/12/2007 First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sector
First Private Equity Investment in Romania’s Equipment Rental Sect ... Details
18/04/2007 Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specializat pentru echipamentele de acces si lucru la inaltime marca JLG.
Bucuresti, 18 Aprilie 2007 – Compania Industrial Access anunta lansarea noului web site specia ... Details

Press Room - INDUSTRIAL ACCESS SA